Produksjoner

«Anything can happen if you let it»

Mary Poppins

Quotes (2021)

Tre år etter forrige forestilling i Bergen, og to år etter gjestespill på Færøyene, vender Quotes tilbake til hjembyen.
Mange har etterspurt en gjennoppsetting av Quotes, så til alle som har ventet: When something is gone something better is coming.
Chill homie,
Fana kulturhus 23.-27. juni 2021.
Be there.

Room (2021)

Mellom papir og penn, blekk og hav, kreativitet og lengsel, drømmer, savn, tid og tanker utfoldes en kaotisk, men vakker historie om et rom skjermet fra virkeligheten hvor alle karakterene er fordreide refleksjoner av utsiden og Forfatterens indre.

Mørke 2.0 (2019)

Mørke! (2018-2019)

Vårt poetiske tablå som utforsker forskjellige sider ved Mørke!

Quotes (2018)

Bli med på en reise inni hodet på en person, og et dykk i hvordan tanker og følelser kan påvirke oss. En forestilling der opplevelsen er viktigere enn forståelsen, og det hele vevd sammen med kjente sitat.

Game On – eller meningen med livet (2017)

Velkommen til vår ydmyke scene der THE ULTIMATE MULTIPLAYER GAME nå finner sted! Hva sa? Om vi har vært her lenge? Ja, en stund kan man si. Vi spiller til vi finner et svar. Sånn er det. Vi er glad dere kom. Snart finner vi kanskje svaret. Svaret på det vi lurer på alle sammen. Svaret på HVA sa du? Nettopp!

Hvorfor er vi her? Finnes det en mening med dette? Hva er det vi ser etter liksom? Og hvorfor leter vi i det hele tatt? N00b å ikke informere oss om disse tingene, men ok… Vi er tross alt de smarteste kidsa på denne siden av planeten, så greit.

Bærkake (2016)

Historien: Et sjeldent dyr, en gal professor, et skjelett i et skap, en fjellkonge, en skatt. Og selvfølgelig en bærkake!

(Bak historien: Hvor langt er man villig til å gå for å få det man vil ha? Er karriere viktigere enn sitt eget barn? )